疤痕论坛»疤痕论坛 治疤信息区 青春痘疤 MTS微針棒 --比激光更有效除痘疤,撫平凹洞,治療肥胖紋, ...

MTS微針棒 --比激光更有效除痘疤,撫平凹洞,治療肥胖紋,妊娠紋 HKD600

MTS微針棒 --比激光更有效除痘疤,撫平凹洞,治療肥胖紋,妊娠紋 HKD600
topic : 有?人????明代言果?MANS SKIN CENTRE & BELLA , 果? DRF + MTS 去 暗?..果?TREATMENT 呀 ?WORK吾WORK? & how much ?

thread id: 1820338
posted by MTS微針棒 --比激光更有效除痘疤,撫平凹洞,治療肥胖紋,妊娠紋 HKD600 JoSsseeee
on 2007-01-11 13:49:35

anyone >????
by MTS微針棒 --比激光更有效除痘疤,撫平凹洞,治療肥胖紋,妊娠紋 HKD600 JoSsseeee - 01/11/07 16:35

MTS微?棒 --比激光更有效除痘疤,?平凹洞,治?肥胖?,妊娠? HKD600

有留意美容最新科技既都知MTS既威力.坊??生同你做要成二三千一次,都?用?0.5mm至1.0mm?, 美容院都?同你用0.5mm至1.0mm?,?千一次,自己?番去自己做仲抵,可用20至30次tim!!
0.2mm微?棒???普通?房都可以?到,??家用,唔?出血,??安全!!!

Now available in ebay auction or contact me on kendomimi@hotmail.com

by MTS微針棒 --比激光更有效除痘疤,撫平凹洞,治療肥胖紋,妊娠紋 HKD600 kendomimi - 06/26/07 22:44

^^
by MTS微針棒 --比激光更有效除痘疤,撫平凹洞,治療肥胖紋,妊娠紋 HKD600 kendomimi - 06/27/07 23:36

by MTS微針棒 --比激光更有效除痘疤,撫平凹洞,治療肥胖紋,妊娠紋 HKD600 kendomimi - 07/04/07 21:30

我今日去左做Bella DRF + MTS , 第一次的treatment.
DRF 都ok. MTS就真?好痛. 用0.5mm?已?好痛. 我?????痛. 不??然死忍啦.

而家?面好?. ?地????日.
?地?效果要?多?日先?始慢慢?到, 我到?再同大家?啦.

by kate - 08/29/07 00:10

Hi Kate,

我都做过MTS。块面会红2-3日,我由第二日起就好勤力做面膜,促进肌肤细胞重生。我仲会脱皮,所以记得要搽防晒。

我已经做左3次啦,自己觉得皮肤平滑左,应该有30-40%进步。不过BELLA的DRF好贵,成6000蚊一次,虽然有6折,但亦不便宜。所以我在另外一间美容院做。

by Anna - 08/29/07 12:05

我都好想?下呀..我都?好多印仔o?面
??多d?料

by LOWEI - 09/18/07 01:18

我去一?普通美容院JOIN 左....10次
我做左第3次啦琴日...

我?得?好架都......出面?咪真?好?架??

by amy - 09/21/07 00:19

I have vy big pores on my nose, very oily, and I tried laser before..not work at all...Not sure if this method help??
By the way, anyone tried the eye treatment bella privide? any comment?

by MTS微針棒 --比激光更有效除痘疤,撫平凹洞,治療肥胖紋,妊娠紋 HKD600 kk438 - 12/09/07 10:48

kk438,
我之前都有好多凹凸洞同面油,之後做o左果?同laser,比之前都有改善,??多面油,?生?多acne,但凹凹洞仍然?重,我依家做mts,?我??做?多treatment,效果最好,做o左?次,好多凹o左既地方都浮番起,真?好?心,不?,真?好痛好痛,做?真?要有心理??

jandgbic.googlepages.com

幼儿园

绝对认同!

幼儿园

不知道那里可以做微针啊。真系好想改善一下皮肤啊。

青春痘疤

青春痘疤

收集青春痘、痤疮、粉刺、痘疤等治疗和预防的各种方法。
发表帖子