疤痕论坛»疤痕论坛 情感交流区 娱乐休闲 La La Love On My Mind

La La Love On My Mind

听了几个小时了,分享下,好像新论坛发音乐方便了一些了.

[MP=400,45]http://down.zhuleyuan.cn/zly/music/LaLaLoveonMyMind.mp3[/MP]

La la la la la la… 啦……
Mhmm... 嗯……
You’re the la love of my life
你是我一生所爱
One way ticket And of life to live
体验生命的单程票
Pockets full of sunshine
装满阳光的口袋
Lots of love to give
可以奉献许许多多的爱
Longing for your kisses
向往你的吻
Longing for your arms to be holding me.
期待你用双臂将我环抱
I took the Friday night flight
我乘周五的夜机
Paris here I come
来到巴黎
Couldn’t live without you
生活不能没有你相伴
You're the only one
你是唯一
Got the note you wrote me ? know it all by heart
收到你写给我的留言??明白句句情真意切
Oh nothing’s gonna keep us apart
哦,什么也不能把我们分开。
There is only... 只有……
La la love on my mind, 爱在我心中,
Gonna leave my la la love on the line
将要离开我的爱人,登上飞机
Baby just surrender, you’ll be la lucky tonight
宝贝,放纵一下,今夜你会走运的
Looking out for ooh la la la l’amour
寻找真爱
And I’m gonna la la love you toujours
我将永远爱你
There’s no doubt about it
这毫无疑问
你是我一生所爱
Don’t care about my suitcase
别管我的旅行箱
Gonna grab a cab, 去叫辆计程车
Let your arms unfold me
向我展开你的双臂
Give you all I have 给你我的全部
Boy you got me dreamin
小子,你让我朝思暮想
You’re a kiss away
你是离别的一吻
In your arms I’m going to stay
在你怀里我不想离开
There is only... 只有
La la love on my mind
爱在我心中
Gonna leave my la la love on the line
将要离开我的爱人,登上飞机
Baby just surrender, you’ll be la lucky tonight
宝贝,放纵一下,今夜你会走运的
Looking out for ooh la la la l’amour
寻找真爱
And I’m gonna la la love you toujours
我将永远爱你
There’s no doubt about it, 这毫无疑问
你是我一生所爱
There’s no doubt about it
这毫无疑问
你是我一生所爱

初中生

喜欢挑战疤痕

提供下载吗

小学生

好听

高中生

可以下载的,在上面点右键有属性,属性里有位置地址,可以用迅雷等下载的。

小学生

感谢楼主的,呵

阿当,在播放器上方就有啦,此主题相关媒体如下:(点这里下载)

本站疤友  发表于 2007-5-11 18:36:40
支持一个...很喜欢的.

初中生

可怜的晓晓

好听,谢谢了楼主,以后多发点歌,喜欢!!!

小学生

收下了!

TKS!

初中生

乌龙小兔TWO

我首歌我有

本站疤友  发表于 2007-5-12 10:49:39

我也有,我喜?````

小学生

我也很喜欢音乐,陌秋人好好,希望你开心一辈子!将来我的疤要是好了,我还是继续在这里,陪伴疤友,分享悲伤!

初中生

可怜的晓晓

楼主你啥时候建立帮派呀,我要参加,准备跟你混了哇,呵呵.........我的霹雳堂今天玩完了,倒霉呀.....[em34][em34][em34]

娱乐休闲

娱乐休闲

说说你身边的高兴事,让大家一起开心,把疤痕抛到九霄云外。
发表帖子